Fiskene

Personlighet: Dette er kanskje det mest utpreget fredelige stjernetegnet. En fisk er snill, rolig og lar seg ikke hisse opp, de er romantikere som alltid ser det beste i folk, og de vil alltid tolke verden rundt seg på best mulig måte. De har en drømmende og ofte sentimental personlighet, og er svært følsomme for andres temperament, humør og følelsesuttrykk. Fiskene har et stort ønske om å hjelpe andre, og de er ekstremt gode venner som vet å holde på en hemmelighet. De er sympatiske personer som gjerne bruker tid på å dagdrømme og fantasere. Barna betyr alt for en fisk, de er gode foreldre, men kan ha vansker med å være strenge og sette grenser for barna siden de er så oppslukt av dem.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: Dette er ikke fiskenes sterke side. En fisk har vansker med å forholde seg til økonomiens strenge realiteter, og deres tendens til å se verden slik den burde være heller enn slik det er, gjør at de ofte strever med økonomien. Langsiktig økonomisk planlegging ligger ikke for en fisk, penger betyr lite for dem, og de kan ofte irritere seg over at de er nødt til å forholde seg til inntekter og utgifter i en evig runddans.

Fiskene er kanskje det mest romantiske tegnet av dem alle. De er lite sjalu, men ønsker å bli tatt med storm og kjenne på store følelser, bli elsket og verdsatt og tatt med inn i en drømmeverden av kjærlighet. De har stor tillit til partneren sin, og er flinke til å støtte dem i alle livets små og store utfordringer. Små oppmuntringer og hverdagsgleder er viktig for en fisk, og de ønsker et forhold der de virkelig kan gi alt de har av varme, romantikk og godhet.

Kjærlighet: Fiskene er kanskje det mest romantiske tegnet av dem alle. De er lite sjalu, men ønsker å bli tatt med storm og kjenne på store følelser, bli elsket og verdsatt og tatt med inn i en drømmeverden av kjærlighet. De har stor tillit til partneren sin, og er flinke til å støtte dem i alle livets små og store utfordringer. Små oppmuntringer og hverdagsgleder er viktig for en fisk, og de ønsker et forhold der de virkelig kan gi alt de har av varme, romantikk og godhet.

Utfordringer: Siden fiskene lever i en drømmeverden, kan de også ønske å flykte fra den virkelige verden innimellom. Det betyr at noen fisker kan være disponert for å misbruke alkohol eller narkotika, og de kan ha store humørsvingninger. Og siden følelser betyr så mye for dem, kan de være usikre og sjenerte – de går ikke inn og analyserer en situasjon tankemessig, de handler rent intuitivt, og det er ikke alltid enkelt. En fisk vil ha stor nytte av å lære seg å tenke litt mer rasjonelt og bli flinkere til å forholde seg til livets realiteter.
Element: Vann.

Vanntegn: Fiskene er et vanntegn sammen med Krepsen og Skorpionen.

Dato: Dato for Fiskene er fra 20. februar til 20. mars.

2019-02-27T15:53:04+01:00