Hva er astrologiske hus?

De astrologiske husene er en av de grunnleggende byggesteinene i astrologi og representerer ulike områder av livet. Det er 12 astrologiske hus, og hver av dem har en unik betydning og påvirker forskjellige aspekter av livet. Her er en kort oversikt over hver av de astrologiske husene:

 1. Det første huset representerer personlighet, selvbilde og image. Det beskriver hvordan vi viser oss selv for verden og hvordan vi ønsker å bli oppfattet av andre.
 2. Det andre huset representerer økonomi, eiendom, materiell velstand og verdisystemet. Det beskriver hvordan vi håndterer penger og ressurser.
 3. Det tredje huset representerer kommunikasjon, korte reiser, søsken, naboer og lokalsamfunn. Det beskriver hvordan vi uttrykker oss og hvordan vi kommuniserer med menneskene rundt oss.
 4. Det fjerde huset representerer hjem, familie og vår indre følelsesmessige verden. Det beskriver vår bakgrunn, kulturelle arv og følelsesmessige røtter.
 5. Det femte huset representerer kreativitet, underholdning, romantikk og barn. Det beskriver hvordan vi uttrykker vår individualitet og tar risiko for å ha det gøy.
 6. Det sjette huset representerer helse, rutiner, daglig arbeid og tjeneste for andre. Det beskriver vår evne til å være effektive og organiserte.
 7. Det syvende huset representerer partnerskap, ekteskap, og sosiale relasjoner. Det beskriver hvordan vi samhandler med andre og hvilke kvaliteter vi søker i en partner.
 8. Det åttende huset representerer død, regenerasjon, transformasjon, arv og seksualitet. Det beskriver hvordan vi kan transformere oss selv og slippe tak i gamle mønstre og blokkeringer.
 9. Det niende huset representerer filosofi, læring, reiser og høyere bevissthet. Det beskriver hvordan vi søker etter meningen med livet og vår forståelse av større temaer.
 10. Det tiende huset representerer karriere, offentlig anerkjennelse, autoritet og status. Det beskriver hvordan vi manifesterer oss selv i verden og vår evne til å ha innflytelse og autoritet.
 11. Det ellevte huset representerer vennskap, grupper, og samfunnet. Det beskriver vår sosiale sirkel og våre ambisjoner for å bidra til et større fellesskap.
 12. Det tolvte huset representerer spiritualitet, underbevissthet, frykt, og grenseløse tilstander. Det beskriver hvordan vi slipper tak i gamle mønstre og hever vår bevissthet til å forstå og akseptere det som er utenfor oss.

Ved å vurdere plasseringen av planetene i hver av de astrologiske husene i et horoskop, kan en astrolog få en dypere forståelse av de forskjellige aspektene

2023-02-20T03:00:18+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top