Tvillingene

Personlighet: En tvilling har god fantasi og kan skifte mening raskt. De er også rastløse, og noen ganger kan det virke som om de har to personligheter. Tvillingene er glade i mennesker, de liker å være sosiale og tar ofte en aktiv rolle i samtalen – de elsker å prate! Som oftest misliker de rutine, de foretrekker et liv med endringer og søker gjerne spenning der de kan finne det. Siden de er flinke til å snakke, er de også gode til å overtale andre, og kan oppleves som både sterke og tiltrekkende på grunn av sin livlighet. Som foreldre er de enten strenge eller bestevenner, alt etter humør.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: Her kommer tvillingens doble personlighet virkelig til syne. En tvilling kan være både utrolig sparsommelig og svært sløsende med penger, alt avhengig av humøret. Hvis tvillingen finner noe spennende, vil det ikke være vanskelig for dem å åpne lommeboka! Eller de kan gå til den andre ytterkanten, dersom de befinner seg i det gjerrige hjørnet – med en tvilling er det sjelden noen mellomting.

Dersom det blir kjedelig for en tvilling, vil de bryte ut av forholdet for å finne noe nytt og mer spennende. De er stort sett ikke så veldig lidenskapelig anlagt, selv om de er morsomme og livlige. Ofte har de stort behov for å være mye sammen med den de elsker.

Kjærlighet: En tvilling er lite sjalu, men ofte er de krevende i kjærlighetslivet. De forventer noen som ikke kjeder dem, og de trenger noen som gir dem mentale utfordringer. Dersom det blir kjedelig for en tvilling, vil de bryte ut av forholdet for å finne noe nytt og mer spennende. De er stort sett ikke så veldig lidenskapelig anlagt, selv om de er morsomme og livlige. Ofte har de stort behov for å være mye sammen med den de elsker.

Utfordringer: Det at en tvilling bestandig er så delt i sin oppførsel og ofte skifter mening, kan være anstrengende å forholde seg til for de rundt. Og det kan også gjøre det vanskelig for tvillingen å komme til bunns i sine innerste ønsker, og dermed handler de gjerne ofte i strid med det som ville vært best for dem i det lange løp. De kan oppleve hverdagslivet som kjedelig, siden de er spenningssøkende, og dermed kan de streve med å finne sin plass. Siden de også handler i strid med sine innerste ønsker, er det ikke sikkert at de alltid handler til beste for seg selv, og en tvilling vil gjøre lurt i å kjenne godt etter hvilke mål de har, og lage en plan for å jobbe bevisst mot dette.

Lufttegn: Tvillingene er lufttegn sammen med Vekten og Vannmannen.

Dato: Dato for Tvillingene er fra 21. mai til 20. juni.

2019-02-27T15:52:05+01:00