Steinbukken

Personlighet: En steinbukk kan fort lure deg til å tro at de alltid holder seg i bakgrunnen, men som oftest har de et høyt ambisjonsnivå og streber etter ære, anseelse og lederroller. Generelt er steinbukken veldig rolige og kontrollerte på utsiden, men de er langt ifra slik på innsiden – de kan være humørsyke og ha et ustabilt temperament, men dette lar de bare noen få utvalgte personer få ta del i. Komplimenter fungerer godt på en steinbukk, selv om det kanskje ikke virker slik, siden de er så flinke til å skjule sine følelser. Sikkerhet – også økonomisk – er viktig for dem, og derfor satser så mange av dem ofte på en karriere, i tillegg til at de kan få testet sine egne lederevner. De er gode foreldre som gjerne vil gi barna sine alt det beste de kan kjøpe.

Se nye horoskop for 2019 her:

Økonomi: En steinbukk er flink med penger, og er opptatt av økonomisk trygghet. De tar stort sett gode økonomiske beslutninger, og legger gjerne en ekstra innsats i karrieren for å kunne vite at de har en god økonomisk buffer. De kjøper gjerne dyre ting, men bare hvis de har penger til det, og de ville aldri finne på å bruke penger de ikke har.

Å holde alle sine følelser skjult inni seg kan gjøre det veldig vanskelig for menneskene rundt steinbukken å vite hva de egentlig tenker og ønsker. Dermed kan steinbukken faktisk gå glipp av ting som ville vært bra for dem, fordi de ikke viser til noen hva de ønsker seg. Så de bør virkelig øve seg på å åpne opp og slippe andre mennesker litt innpå seg, det vil de ha stor nytte av!

Kjærlighet: Som ung kan steinbukken være rastløs og en upålitelig partner, men dette er fordi de ønsker å være helt sikre på at de gjør et riktig valg. Også her er de opptatt av sikkerhet, og når de først har valgt en partner, blir de både trofaste og lidenskapelige. Steinbukken er typen som gjerne holder alle følelsene inni seg, og dette gjelder også i et forhold – de bruker verken mange eller store ord, men likevel er partneren den viktigste i verden for en steinbukk. De kan være usikre i starten av et forhold, men vil være svært lojale når de har blitt sikre på partneren sin.

Utfordringer: Å holde alle sine følelser skjult inni seg kan gjøre det veldig vanskelig for menneskene rundt steinbukken å vite hva de egentlig tenker og ønsker. Dermed kan steinbukken faktisk gå glipp av ting som ville vært bra for dem, fordi de ikke viser til noen hva de ønsker seg. Så de bør virkelig øve seg på å åpne opp og slippe andre mennesker litt innpå seg, det vil de ha stor nytte av! Humørsvingningene som følger med en steinbukk kan være utfordrende å forholde seg til for andre, og dette er noe steinbukken bør tenke over hvordan påvirker relasjonen til andre mennesker, både familie, venner og kollegaer.

Jordtegn: Steinbukken er et jordtegn sammen med Tyren og Jomfruen. Les mer om horoskop.

Dato: Dato for Steinbukken er fra 22. desember til 19. januar.

2019-02-27T15:53:15+01:00