Ukeshoroskop for Væren (27. mars – 2. april)

Generelt tema: Denne uken vil være preget av en økning i energi og entusiasme for Væren, takket være Mars, din herskerplanet, som står i et gunstig aspekt med Solen. Grip mulighetene som dukker opp og bruk din energi til å oppnå mål og fullføre prosjekter.

Kjærlighet og relasjoner: Romantikk er i luften for Væren denne uken, med Venus som står i et harmonisk aspekt til Mars. Dette er en god tid for å uttrykke følelser og koble dypere med partneren din. Hvis du er singel, kan du møte noen spennende og attraktive mennesker – vær åpen for nye bekjentskaper.

Karriere og økonomi: Din sterke arbeidsmoral og utholdenhet vil bli lagt merke til på jobben, og du kan forvente positive tilbakemeldinger fra kolleger og ledere. Imidlertid bør du være forsiktig med impulsive økonomiske beslutninger, da Merkur står i et utfordrende aspekt til Uranus. Ta deg tid til å veie alternativene nøye.

Helse og velvære: Med Mars som gir deg ekstra energi, er dette en god uke for å fokusere på fysisk aktivitet og trening. Prøv å inkludere noen former for utholdenhetsøvelser i rutinen din, og husk å balansere det med avslapning og selvpleie for å unngå utbrenthet.

Personlig vekst og selvutvikling: Denne uken er en utmerket tid for å utforske nye ideer og interesser. Vurder å delta på kurs, workshops eller seminarer for å utvide horisonten og utvikle dine ferdigheter. Med Jupiter i et gunstig aspekt til din Sol, kan du oppleve en økning i intuisjon og visdom.

Viktige datoer og hendelser:

28. mars: Mars i harmonisk aspekt med Solen – en dag for handling og besluttsomhet.
31. mars: Venus i gunstig aspekt til Mars – romantikk og lidenskap er sterkt fremtredende.
Motiverende sitat: «Våg å leve det livet du har drømt om. Gå fremover og gjør drømmene dine til virkelighet.» – Ralph Waldo Emerson