Dagshoroskop for Væren

Fredag 18. august 2023

Kjære Væren, i dag vil Mars, din herskende planet, danne en dynamisk forbindelse med Neptun i ditt 12. hus for det ubevisste, drømmer og spirituell vekst. Dette aspektet vil vekke din indre kriger og oppmuntre deg til å forfølge dine drømmer med lidenskap, samtidig som det gir en dypere forståelse av din egen sjel.

Kjærlighet: I ditt kjærlighetsliv vil du søke en dypere forbindelse og forståelse med din partner. For de i et forhold, er dette en flott tid for å utforske drømmer, fantasier og skape et sterkere emosjonelt bånd. For single Væren, kan en mystisk tiltrekning eller drøm peke deg i retning av en ny romantisk mulighet.

Karriere: Din drivkraft og besluttsomhet vil være på topp i dag, men det er også viktig å lytte til din intuisjon. Vær åpen for kreative ideer og inspirasjon som kommer fra dypere lag av ditt underbevisste sinn.

Helse: Med Mars og Neptun i fokus, er dette en ideell tid for aktiviteter som kombinerer fysisk bevegelse med meditasjon, som yoga eller tai chi. Lytt til kroppen din og gi deg selv tid til både aktivitet og avslapning.

Personlig vekst: Dette er en tid for introspeksjon og selvoppdagelse. Mars og Neptun vil oppmuntre deg til å utforske dypere lag av din psyke, forstå dine drømmer og finne din indre styrke.

Råd for dagen: Følg dine drømmer og intuisjon i dag, Væren. Vær modig i jakten på dine lidenskaper, men husk også å ta tid til refleksjon og selvforståelse.

Affirmasjon: «Jeg forfølger mine drømmer med lidenskap og besluttsomhet. Jeg lytter til min intuisjon og søker dypere forståelse av meg selv.»

Ha en lidenskapelig og innsiktsfull dag, kjære Væren!