Horoskop Fiskene 2020

Fiskene 2018

En sammensetning av illusjoner og realiteter vil forme fiskenes liv i 2020!

Fiskenes regjerende planet er Neptun, og Neptun støtter din idealistiske tilnærming til livet, så 2020 er året for å drømme stort. Vær oppmerksom på intuisjon og visjoner, for underbevisstheten din vet nemlig nøyaktig hva du ønsker for 2020!

Neptuns retrogradsperiode inntreffer fra slutten av juni til slutten av november, noe som uheldigvis vil føre til at dagdrømmene dine krasjer. Det kan føles tøft i starten, men du må kvitte deg med «putene under armene» og se realiteten i hvitøyet. Du er tøffere enn du tror!

Solen svever gjennom ditt tegn i slutten av februar og frem til slutten av mars, så til lykke med dagen, kreative og romantiske deg som et født i fiskenes tegn! Du liker å leve i en slags drømmeverden og tenke på hele livets «hva om…?». Men nå er tiden inne for å innse at en syklus er over og en annen begynner. Ta et dypt pust og finn frem din indre styrke.  Kjenn etter på hvem du er og hvordan du har det, før du tar fatt på et helt nytt tiår!

Karriere:

Benytt deg av de mulighetene som kommer din vei! Venus er kjærlighetens planet, men også pengenes, og i 2020 entrer tyrens tegn, tegnet som er kjent for å tjene mer enn nesten alle andre tegn. Venus vil befinne seg i tyrens tegn i begynnelsen av mars, så dette er en god tid til å ta hensyn til egen økonomi. 

Har du vært heldig nok til å spare opp en god slant, er dette den perfekte tiden for å investere dem. Ikke glem å unne deg noe i ny og ne!

Siden Saturn står i den dedikerte steinbukkens tegn mesteparten av året, vil suksessen til fiskene være knyttet til hvor hardt du er villig til å jobbe. Mars kan også påvirke suksess, og den befinner seg i sitt hjemsted, i værens tegn, i slutten av juni.  Dette er et utmerket tidspunkt å trappe opp som leder!

Se de andre horoskopene for 2020

Kjærlighet:

Den single fisken, Hva er du villig til å ofre for å finne ekte kjærlighet?

Etter noen turbulente uker, vil kjærlighetslivet ditt få et lite løft i slutten av februar. Fullmånen, som da befinner seg i fiskenes tegn, vil hjelpe deg å se den positive siden ved kjærlighet så vel som likhetene som binder deg til andre single. Du vil i tiden fremover føle deg aksepterende, rett og slett. Sperrene som har hindret deg i å finne kjærligheten vil være nede – kan muligens «den rette» komme valsende inn i livet ditt nå? Det er mye mulig!

Fiskene i et forhold

Venus, kjærlighetsgudinnen, er i ditt tegn den første tiden i dette nye tiåret. Perioden starter i midten av januar og varer i flere uker. Venus i fiskenes tegn gir deg en hypnotisk kjærlighetsformel, om man kan kalle det det. Den vil gjøre at forholdet til partneren din blir tatt til et dypere nivå og det går inn i en mer intens og romantisk fase.

Mens du liker å dagdrømme om denne dypere kontakten, må du passe på å ikke bli for idealistisk. Det ligger tross alt i din natur å se ting slik du vil at de skal være istedenfor hvordan de faktisk er, noe som kan føre til problemer. Om du klarer å legge dette fra deg, og være i øyeblikket – eller se det fra et metaperspektiv – så finner du kanskje ut at livet faktisk er helt perfekt uperfekt!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2020 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2020-06-11T06:33:12+02:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top