Horoskop Steinbukken 2019

Horoskop Steinbukken 2019

Du i Steinbukken må gjøre deg klar for å presse dine kreative evner i 2019 – horoskopet viser at dette blir et år der du virkelig må strekke kreativiteten din til det ytterste, og komme opp med ting du ikke hadde trodd var mulig. Du vil vokse svært mye på dette, både kreativt og personlig, og det beste er at i bakgrunnen kan du hele tiden nyte godt av fremgang både på jobb og i kjærlighetslivet.

Dette er et år du skal være leken når det kommer til kjærlighet. I følge horoskopet blir det svært viktig å være spontan, gjøre morsomme ting og forsøke å finne frem til magien, enten du er singel og dater, eller i et etablert forhold.

Året begynner med en solformørkelse i ditt eget tegn tidlig i januar, og det fører til at du stiller en hel del spørsmål om deg selv og hvilke verdier du egentlig har. Du vil oppnå innsikt og ny forståelse, og får hjelp av Mars i din historiesone til å foreta en indre reise og finne en ny og tryggere identitet for deg selv. Horoskopet viser også at du vil få en kreativ boost allerede tidlig i januar, så du vil få hjelp på veien til å imøtekomme alle de nye kravene! Bare pass på at det ikke blir krøll med kommunikasjonen underveis, det kan føre til helt unødvendige knuter på tråden.

Se horoskopene for 2023

Du kan også risikere at privatlivet ditt blir forstyrret på ulike måter, så dette er et år der du hele tiden må være bevisst på hvor grensene for ditt privatliv går. Ikke la deg friste til å dele mer enn du egentlig er komfortabel med, og særlig ikke i jobbsammenheng.

Fra desember av ser vi i horoskopet at Jupiter kommer inn i tegnet ditt, og det betyr at du vil føle deg både optimistisk, positiv og åpen i denne perioden. Du vil også få ekstra mye kreativ hjelp fra desember av, slik at du kan avslutte dine prosjekter for året på en strålende måte, og du går mot 2020 med en følelse av at du har bestått alle de kreative prøvene og har vokst og utviklet deg en hel masse!

Steinbukken og karriere i 2019

I følge horoskopet blir dette et rolig år på jobbfronten. Men det blir rolig på en positiv måte: Du får anledning til å vise hva du er god for, og du behersker de utfordringene du får. I mars får du en anledning til å tjene litt ekstra penger, sannsynligvis ved at du oppdager en side ved deg selv som du tidligere ikke har utnyttet, men der det nå dukker opp en jobbmulighet. En bijobb som freelancer i noe du er flink til, kanskje?

Du vil bli nødt til å ta stilling til noen vanskelige spørsmål i mars og april, og beslutningene du må ta, er ikke lette. Det kan også virke som om du vil oppleve litt spenning mellom deg og noen kolleger, og arbeidsforholdene kan være mindre bra i noen måneder. Imidlertid er det slett ikke mer enn du kan takle, så horoskopet sier at du i stedet bør velge å ha fokus på din egen jobb og dine oppgaver, slik at du alltid fremstår profesjonell og forberedt.

Dersom du vurderer nye karrieremuligheter, pass på at du drøfter det med familien din først. De vil kunne peke på utfordringer og positive sider som du ikke har sett selv, og vil være til stor hjelp. La dem også være med og bestemme, siden din beslutning også påvirker deres liv. Men det viktigste er at du fortsetter å gjøre den gode jobben du allerede gjør, slik at du kan få et arbeidsår der du opplever kontroll og mestring.

Steinbukken og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019

Dette er et år du skal være leken når det kommer til kjærlighet. I følge horoskopet blir det svært viktig å være spontan, gjøre morsomme ting og forsøke å finne frem til magien, enten du er singel og dater, eller i et etablert forhold. I mars kommer viltre Uranus inn i bildet, og her får du god drahjelp til å finne frem din energiske og kreative side. Kjærligheten blir til en lek, og du leker gjerne! Men vær forsiktig, så ikke din partner tror du bare leker og ikke mener noe alvorlig. Det kan fort bli oppfattet feil dersom du ikke viser at du også er klar til å ta det ansvaret som følger med å være i et forhold, og det er like skadelig i et etablert forhold som i et nytt.

I midten av mai viser horoskopet at Mars kommer inn i kjærlighetssonen din og bringer med seg sitt hissige temperament, og i juli kommer Uranus også og gjør det til en periode med stor risiko for sjalusi og sinne. Dette kan høres dramatisk ut, men dersom du klarer å være åpenhjertig og ærlig, vil du klare å unnvike de aller fleste fellene og dempe opprørte følelser – ærlighet er særdeles viktig dersom du vil komme deg gjennom dette på en god måte.

Det kan være en god idé å finne noen nye aktiviteter du kan gjøre sammen med partneren din, slik at dere får et nytt felles fokus og lar det bli til noe positivt. Ikke vær redd for å gjøre en innsats hvis det trengs!

Oppsummering: 2019 blir et godt år for å konsentrere seg om jobb, og siden du mestrer alle utfordringer der, får du overskudd til å leke på andre arenaer. Lek gjerne i kjærlighetslivet, men vær hele tiden ærlig, så du ikke sårer noen underveis!

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:41:31+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top