Horoskop Løven 2019

Horoskop løven 2019

Løven får et 2019 der helse og sunnhet kommer til å få fokus på en ny måte. Du har mange planer du gjerne vil gjennomføre, men for å få det til, er du avhengig av å være i god form og ha en forholdsvis sunn livsstil. Det kan hende du får deg en ubehagelig overraskelse om din egen helse i løpet av januar, men dette må du se på som en velsignelse heller enn en forbannelse: Du har fått vite om et helsemessig problem, og kan ta grep og gjøre noe med det.

Mellom mars og mai leker du med tanker om ulike karriereskifter, og du kan også vurdere om du skal starte noe for deg selv – du mangler ikke ideer! Men du må forvente litt indre strid, for dette handler tross alt om å satse din økonomiske trygghet for å oppleve en større tilfredsstillelse på jobb, og det er ikke et enkelt valg å ta.

Begynn med nye, positive helsevaner, og ikke slutt med dem, selv om det kan virke enerverende til tider! Du vil merke stor forskjell når desember kommer, og rett og slett føle deg som en helt ny person etter å ha endret livsstil i et helt år.

Se horoskopene for 2023

Det blir ikke bare livsstilen Løven må ta opp til vurdering i 2019. En del av dine personlige verdier blir utfordret, og du bruker tid på å reflektere over hva du faktisk tror på og hva som er viktig for deg. Februar og juli er de to toppene for dette, men du kommer til å bruke tid på dette hele den første halvdelen av året, så bare ha et åpent sinn og ikke vær redd for å lære noe nytt.

I november kan det se ut som om det dukker opp noen nyheter om familiehistorien din, men dette er ikke negativt; tvert imot gir det deg en dypere forståelse av hvem du er og hvor du kommer fra. Du vil gå mye sterkere ut av 2019 enn du gikk inn i det, dersom du klarer å ha fokus på helsen din og samtidig ha et åpent sinn for å finne ut hva som egentlig betyr noe for deg!

Løven og karriere i det nye året

Året starter med et økonomisk overskudd, og både i januar og februar føler du at du har god råd og nok penger. Men du begynner å fundere på om penger virkelig er alt her i livet, og denne følelsen vokser seg sterkere i løpet av året: Hvordan skal du kunne finne mer mening i arbeidet ditt? Dette blir viktigere og viktigere for deg, og kan føre til noen overraskende karrierevalg når du kommer dit at det er viktigere for deg å ha et meningsfylt arbeid enn at du tjener mye penger.

Mellom mars og mai leker du med tanker om ulike karriereskifter, og du kan også vurdere om du skal starte noe for deg selv – du mangler ikke ideer! Men du må forvente litt indre strid, for dette handler tross alt om å satse din økonomiske trygghet for å oppleve en større tilfredsstillelse på jobb, og det er ikke et enkelt valg å ta. Særlig ikke dersom du har en familie du har økonomiske forpliktelser overfor, og noen andre er avhengige av at også du bidrar til familieøkonomien.

I juli kan du oppleve at du blir tvunget til å gjøre noe annet enn det magefølelsen din sier at er lurt, og dette kan føre til noen spente situasjoner. Men i løpet av året vil denne kampen bli lettere, og du vil klare å finne balansen mellom en givende jobb og en sikker inntekt som trygger fremtiden din. Særlig i desember ligger alt klart for at du skal finne løsningen på problemet, så dersom du ikke gir opp, vil du oppleve at alt løser seg mot slutten av året.

Løven og kjærligheten i 2019

Horoskop 2019Hvis du er singel, har du noen interessante muligheter foran deg i 2019! Allerede sent i januar kommer både Venus og Jupiter deg til unnsetning sammen, og det tyder på at et tilfeldig møte kan vekke stor lidenskap – sett av tid i kalenderen til å gå på dater i januar og februar!

Dersom du allerede er i et forhold, er dette også gode nyheter. Forholdet vil blomstre, og en nymåne i romantikksonen din i februar gjør dette til en god tid for forlovelser, ekteskap og andre forpliktelser. I mars kan du forvente deg magiske øyeblikk ved hjelp av Venus’ innflytelse, og det er det bare å benytte seg av utover våren – når sommeren kommer, kan det nemlig dukke opp noen konflikter. Det er duket for mistenksomhet og mistillit, selv om du ikke har noe å skjule, og du må være forsiktig så du ikke tillater en giftig atmosfære å utvikle seg mellom dere.

I juni må du kanskje ta en vanskelig beslutning, og i juli vil du oppleve at det blir vanskelig å inngå kompromisser, siden Mars nå kommer inn i ditt tegn. Men ikke gi opp, og fortsett å kommunisere med partneren din, for i august blir det en tid for forsoning og tilgivelse.

Gjennom hele året må du forsøke å ha fokus på det som faktisk er bra i forholdet ditt, i stedet for å lete etter grunner til å være misfornøyd. Det er i grunnen en god leveregel du kan ta med deg også utover 2019.

Oppsummering: Du begynner med mye nytt i år, både livsvaner og karrierevalg. Ikke tvil på deg selv, og hold fast på de nye vanene dine og det du har bestemt deg for, så vil du få utbytte av det mot slutten av året, både i privatlivet ditt og på jobb.

I forbindelse med de nye horoskopene for 2019 ber vi alle dere som liker og bruker Åndelighet dele horoskopene og artiklene våre på sosiale media! Det er enkelt og det går fort, det er bare å trykke dele knappen under artikkelen. Og det betyr mye for oss!

2019-02-26T20:34:17+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top