Væren 2018

Årshoroskop Væren 2018

Generelt: For væren bringer 2018 med seg lettelse og små spirer av håp etter et utfordrende og til tider vanskelig 2017. I 2018 vil Væren føle at han klarer å komme seg ut av den negative spiralen som de to foregående årene har skapt, særlig med tanke på karriere, men også når det gjelder livsmuligheter generelt. Det nye året gir løfter om vekst og fremgang, og en økt innsikt i hvordan du best skal tilrettelegge livet ditt slik at du får en best mulig fremtid. For noen vil det dukke opp muligheter til nye forretninger med utlandet, og dette er en mulighet som i så fall bør gripes med begge hender. Klarer du å være bevisst den nye innsikten din, vil du være godt på vei til å sikre deg selv fremgang og et bedre liv.

Se horoskopene for mars måned her:

For Væren blir 2018 et år der det er viktig å både se etter og planlegge for ulike muligheter. Vær spesielt oppmerksom på muligheter som kommer fra utlandet, det kan føre til nye spennende reiser og kunder fra andre deler av verden.

Karriere: For Væren blir 2018 et år der det er viktig å både se etter og planlegge for ulike muligheter. Vær spesielt oppmerksom på muligheter som kommer fra utlandet, det kan føre til nye spennende reiser og kunder fra andre deler av verden. Fra april til september kan væren forvente at det blir utfordrende på jobb, og det er lurt å utsette nye prosjekter til etter denne perioden og også unngå å ta stor risiko nå. Det er stor fare for at du vil oppleve at ting skjærer seg dersom du forsøker noe nytt i denne perioden. Samtidig vil du oppleve en intens energi på jobb, særlig mellom juni og august, og det er noe du ikke har hatt på et par år. Dette er en velkommen forandring, selv om det også kan være utfordringer i løpet av disse månedene. Og hvis du klarer å håndtere denne energien og dette tempoet, vil du merke at du gjør stor fremgang på jobb.

Økonomien din vil bli bedre, og både sparekontoen og lønnskontoen har gode forutsetninger for å blomstre. Den innsatsen du legger ned på jobb, vil lønne seg økonomisk, og særlig etter oktober kan du forvente at du vil få godt utbytte for alt arbeid du gjør.

Kjærlighet: 2018 blir kjærlighetsåret ditt! Hvis du allerede er i et forhold, kan du forvente at det kommer en lang, lykkelig og stabil periode nå. Hvis du ikke ennå er gift, er perioden fra mars til juli et svært bra tidspunkt å inngå ekteskap på. De tidligere problemene du har opplevd fra foregående år, vil sakte, men sikkert forsvinne, og kjærlighetslivet ditt vil gjøre deg lykkelig. Det er en sterk mulighet for en ny kjæreste etter Valentinsdag og helt frem til slutten av sommeren 2018 – hold øynene dine åpne for et tilfeldig møte! Men ikke ta noen store beslutninger i kjærlighetslivet før november; selv om du befinner deg i en stormende forelskelse, er det lurest å vente til november før du bestemmer deg for veien videre.

Familielivet er godt og gir deg glede mesteparten av året, og du kan også fryde deg over et år med god helse – med unntak av noen mindre problemer etter oktober og frem til året renner ut. I det store og hele blir 2018 et bra år for kjærlighet, familie og relasjoner for Væren.

Væren 2018 Generelt: I det store og hele vil 2018 vise seg som et godt og lykkelig år for deg. Fra januar til april og fra juli til september er de beste periodene for vekst, både økonomisk og personlig. Utvis forsiktighet mellom april til juni og i november-desember, siden dette er tider der utfordringer kan dukke opp.

Les mer om horoskop, årshoroskop, månedshoroskop og andre stjernetegn her..

2018-12-21T03:17:44+01:00

Liker du Åndelighet? Del gjerne artiklene våre, hver eneste leser betyr mye for oss!

Go to Top